top of page

TARULAN VUOKRAUSEHDOT

Luethan Tarulan vuokrausehdot huolellisesti, sillä maksamalla vuokramaksun, sitoudut Tarulan vuokrausehtoihin. Vuokra maksetaan viimeistään 2 viikkoa ennen vuokrajaksosi alkua.

Varauksen tekeminen ja maksu.

Vuokralaisen tulee olla varausta tehdessään täysi-ikäinen (18 vuotta täyttänyt). 
Varaus tehdään aina sähköpostitse: sarita@salsaconcept.fi,
lähetämme varausvahvistuksen 24 h sisällä. 

Vuokranmaksu tulee suorittaa viimeistään 2 viikkoa ennen varauksen alkua täysimääräisenä annettujen ohjeiden mukaisesti. Maksun suoritettuaan vuokralainen saa ajo-ohjeet ja avainten luovutuksen ohjeet. 

Varaus on vahvistettu, kun vuokra on maksettu. 

Varauksen peruuttaminen ja muuttaminen

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sarita@salsaconcept.fi Maksettua vuokraa ei palauteta, mikäli varaus peruuntuu viikkoa ennen vuokrajakson alkamista. Vuokralaisella on tällöin oikeus siirtää varauksensa vaikkapa ystävälleen. 

Jos varausta ei käytetä, tai vuokralainen poistuu Tarulasta ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta eikä asiakas ole oikeutettu vuokranpalautukseen.

Ylivoimaisen esteen edessä voimme peruuttaa varauksen. Vuokralaisella on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Jos vuokrajakso joudutaan keskeyttämään häiriökäyttäytymisen vuoksi, maksuja ei palauteta.

Mikäli vuokra ei ole hoidettu määräaikaan mennessä, peruutamme varauksen
ilman erillistä ilmoitusta.

Tarulan tilat ja tavat 

Tarula on vieraiden käytettävissä tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00, koko viikon vuokrauksissa klo 15 asti tai ellei varausta tehtäessä ole toisin sovittu. 
Vuokraan sisältyy Tarulan käyttöoikeus varatulle ajalle.

 

Normaalit energiakulut, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät hintaan. Polttopuut sisältyvät vuokraan. Pesuaineet, perusmausteet sekä wc- ja talouspaperit ja käsipyyhkeet & laudeliinat niin ikään sisältyvät vuokrahintaan.

 

Vuoteiden liinavaatteet ja kylpypyyhkeet eivät sisälly vuokraan, niiden kustannus on 20 €/hlö. Liinavaatteet ja pyyhkeet voi tilata varauksen yhteydessä sarita@salsaconcept.fi
Asiakas voi tuoda myös omat liinavaatteet. Edellytämme, että kaikkien vuokralaisten 
on käytettävä lakanoita.

Tarulan loppusiivouksesta perimme 150 € siivousmaksun. 

Siivouksen voi hoitaa myös omatoimisesti, jolloin emme peri siivouskulua (edellytyksenä sama siivouksen taso lähtiessä kuin saavuttaessa). Tarulaa saa käyttää enimmillään vuodepaikkojen mukainen henkilömäärä (max 8 hlöä). Juhlista ja muista tilaisuuksista, joissa henkilömäärä tilapäisesti ylittyy, tulee sopia kanssamme erikseen, tällöin meillä
on oikeus hinnoitella vuokra uudelleen. 

Teltan ja asuntovaunun tai vuokrattavien välineiden käyttö Tarulan tontilla
ilman erillislupaa on kielletty. Sähköauton latausmahdollisuutta ei ole.

Sisäkalusteita ei tule viedä ulos, eikä ulkokalusteita sisälle. Ulkokalusteiden istuintyynyt ja on sateen varalta palautettava sisätiloihin, niille kuuluville paikoilleen. 

Tupakointi on kielletty kaikissa Tarulan sisätiloissa.

Osa vieraistamme on allergisia eläimille, joten emme valitettavasti voi sallia edes kissaa pienempiä lemmikkejä Tarulaan. 

Vuokralaisen velvollisuudet ja Tarulan luovutus lähtöpäivänä

 

Vuokralainen luovuttaa Tarulan avaimet lähtöpäivänä klo 12.00 yhteisesti sovittavalla tavalla.

 

Vuokralainen on vastuussa Tarulassa aiheuttamistaan vahingoista. Aiheutuneesta vahingosta on heti ilmoitettava omistajalle. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot.

 

Vuokralainen huolehtii Tarulan loppusiivouksesta. Loppusiivouksen voi tilata varauksen yhteydessä. Loppusiivoukseen kuuluu, että astiat tiskataan ja laitetaan paikalleen, roskat jätetään kuistin metalliastiaan tai pidemmissä vuokrauksissa halutessaan voi viedä kylän jätepisteeseen, tyhjät juomapullot ja -tölkit viedään pois, huonekalut laitetaan paikoilleen. Ruokatarvikkeet viedään pois. Matot ja lattiat imuroidaan. Lattiat pyyhitään kostealla mopilla, pöydät ja tasot pyyhitään kostealla liinalla, vuodevaatteet tuuletetaan ulkona, sauna sekä WC pestään. Piha-alue, grillit ja grillipaikat jätetään siistiin kuntoon. Loppusiivous tulee tehdä kokonaisuudessaan vasta lähtöpäivänä.

 

Tilattuun loppusiivoukseen tai lomakohteen vuokrahintaan sisältyvään loppusiivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus. Lisäksi vuokralainen vie tyhjät pullot ja tölkit pois ja laittaa huonekalut niille kuuluville paikoilleen.

 

Tuomansa ruokatarvikkeet kukin vieras vie pois tai huolehtii lähimpään jätepisteeseen. Vuokralainen on velvollinen maksamaan Tarulan siivouksesta aiheutuvat kulut siinä tapauksessa, että sisätiloissa on tupakoitu tai siivousta ei ole suoritettu riittävän perusteellisesti ja joudumme huolehtimaan siivouksesta ennen seuraavan vieraan saapumista. Vuokratut liinavaatteet tulee lähtiessä jättää kylpyhuoneen pyykkikoppaan.

Ylivoimainen este

Emme vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (esim. sähkökatkot tai luonnonilmiöt, tai eläimet, kuten hiiret ja hyönteiset), joka ei ole johtunut omistajista ja jonka seurauksia ei kohtuudella ole voinut estää.

Emme myöskään vastaa vahingoista tai seurauksista, jotka aiheutuvat
normaaleista luonnonilmiöistä.

Huomautukset ja valitukset

Kaikki Tarulaan liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä 
niiden aiheen ilmaannuttua ja varauksen aikana suoraan omistajille. 
Jos vuokralainen ei ilmoita havaitsemiaan puutteita heti vuokra-aikana meille, katsomme Tarulan olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa. Vasta vuokra-ajan jälkeen ilmoitettuja puutteita ei voida yhdessä todeta, emmekä ole niistä korvausvelvollisia.

Jos vuokralainen keskeyttää varauksensa ja poistuu ennen vuokra-ajan päättymistä, emme maksa korvausta käyttämättä jääneeltä ajalta eikä vuokralainen ole oikeutettu vuokranpalautukseen.

Jos mikään yllä mainittu ei liiaksi yllätä, tervetuloa Tarulaan! 

Päivitetty viimeksi 2/2023.

bottom of page